dpdpickup

Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych

Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych
Data rozpoczęcia
05.03.2020
Data zakończenia
05.03.2020

Nowoczesne technologie zaczęły już trafiać do hoteli: tablety zamiast folderów informacyjnych, smartfony zamiast kluczy do pokoju, aplikacje zamiast pilotów. W ten sposób branża hotelarska dostosowuje się do nowych wymagań. Coraz więcej gości oczekuje innowacyjnych technologii w hotelach. Już 34% gości w Polsce wolałoby obsługiwać światło, klimatyzację i telewizję poprzez smartfona lub tablet. Wiele hoteli bierze pod uwagę nowoczesne rozwiązania i już zaczęło podwyższać swój technologiczny standard. Ale jak to wszystko rozpocząć? Od czego zacząć?

Polski Instytut Rozwoju Biznesu ma zaszczyt zaprosić Państwa na konferencje "Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych", która odbędzie się 5 marca 2020 roku w Warszawie.

>>REJESTRACJA<<

Tematyka konferencji:

  • Dane osobowe w hotelach i pensjonatach a RODO
  • Bezpieczne i płynne funkcjonowanie obiektu
  • Systemy teleinformatyczne i automatyka budynku odpowiedzialne za monitorowanie i optymalizacje działań (zasilanie awaryjne, system przeciwpożarowy, system alarmowy i monitoring, system kontroli dostępu, ogrzewanie i klimatyzacja, oświetlenie)
  • Zintegrowane systemy do zarządzania wieloma obiektami
  • Ochrona informacji i zasobów
  • Architektura, wyposażenie i planowanie przestrzeni
  • Rozwiązania zwiększające komfort i nowoczesność obiektów
  • Technologie mobilne
  • Check-in kioski
  • Aplikacje rezerwacyjne
  • Social media w branży hotelarskiej
  • Strony internetowe budowane w technologii RWD
  • Szerokopasmowy dostęp do sieci
  • Beacony w hotelach

Grupa docelowa:

Przedstawiciele sektora hotelarskiego oraz gastronomicznego.

Udział jest bezpłatny dla wyżej wymienionych osób.

Udział jest płatny dla pozostałych osób, w tym przedstawicieli dostawców usług, rozwiązań informatycznych oraz technologicznych - opłata za osobę wynosi 1000 zł + 23% VAT*

Uczestnikom zapewniamy: certyfikat uczestnictwa, materiały konferencyjne, przerwy kawowe, możliwość konsultacji z Ekspertami.

Inne wydarzenia gastronomiczne

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!